Buitenklokken

Een buitenklok is niet alleen een tijdaanduider, maar het is zeer zeker ook een visuele magneet. Daarom kan een buitenklok een uitstekende aanvulling zijn op uw reclame-uiting. Het geeft uw uiting niet alleen een extra functie, maar ook meer aantrekkingskracht. Buitenklokken zijn uitvoerbaar in allerlei soorten en maten. Een buitenklok, enkelzijdig of meerzijdig, is door Jonge Poerink voor u op maat te maken. Zelfs de kleuren kunnen naar eigen wens ingevuld worden.

Tevens kunt u bij Jonge Poerink terecht voor binnenklokken, centraal gestuurd. Evenals de mogelijkheid om een signaalklok te installeren zodat uw werknemers weten wanneer de dag begint, er pauze is of de dag aan het einde is gekomen. Jonge Poerink heeft een breed assortiment digitale en analoge binnen- en buitenklokken. Natuurlijk kan de analoge buitenklok gecombineerd worden met een digitale temperatuur aanduiding. Als klokkenspecialist kunnen wij u uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste combinatie tussen (buiten)klok en lichtreclame. Voor meer informatie over ons klokkenassortiment verwijzen we graag naar onze uitgebreide buitenklokkenfolder.

 

Wat is DCF?

DCF77 is een tijdseinzender die vanuit Mainflingen in Duitsland via de lange golf op een frequentie van 77,5 kHz met een vermogen van 50 kW een signaal uitzendt dat binnen een straal van meer dan 1500 km te ontvangen is. De zender wordt beheerd door de ‘Physikalisch-Technische Bundesanstalt’, een instantie die vergelijkbaar is met het Nederlands Meetinstituut.

Wat is GPS?

Global Positioning System, kortweg: GPS. Onze GPS uurwerken zijn voorzien van een GPS-ontvanger, voor het ontvangen van tijd signalen van navigatie satellieten. Deze ontvangers kunnen GLONASS en GPS-signalen ontvangen en verwerken. Zeer hoge nauwkeurigheid met satellieten als bron referentie.

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

Jonge Poerink

Uw specialist in:
• Signing
• Buitenklokken

Contact

+31 (74)255 2121
info@jonge-poerink.nl

Adres

Pasmaatweg 51
7556 PH
Hengelo

© 2018 - Jonge Poerink, Lichtreclame & Klokken • DisclaimerPrivacyverklaring