Digitale Klokken

 
Naast de serie analoge klokken levert Jonge Poerink ook digitale LED klokken. Deze klokken zijn standaard voorzien van een tijd- en/of temperatuuraanduiding. Over de communicatieve waarde van een digitaal tijd- en/of temperatuurdisplay, in combinatie met lichtreclame, kunnen we kort zijn. De aantrekkingskracht is enorm waardoor de investering zich binnen de kortste keren heeft terugverdiend.
De digitale klokken van Jonge Poerink onderscheiden zich door de goede leesbaarheid en de lange levensduur. De digitale klokken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar in een enkelzijdige of meerzijdige uitvoering. Ook hier geldt dat op verzoek bijna alles mogelijk is.

Jonge Poerink levert LED klokken welke zijn voorzien van UltraBright LEDs en een automatische lichtsterkteregeling. Dat betekent dat de klokken automatisch feller uitlichten bij direct zonlicht en dempen in de duisternis. Hierdoor wordt een optimale leesbaarheid verkregen onder alle omstandigheden. U kunt opgeven of u alleen de tijd, of tijd met datum, of tijd met datum en temperatuur wilt weergeven.

 

Leesafstanden

15 cm    tot   75 m leesbaar
20 cm   tot   100 m leesbaar
25 cm   tot   125 m leesbaar
30 cm   tot   150 m leesbaar
40 cm   tot   200 m leesbaar
60 cm   tot   300 m leesbaar
80 cm   tot   400 m leesbaar

 

enkele van onze Projecten

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

Jonge Poerink

Uw specialist in:
• Signing
• Buitenklokken

Contact

+31 (74)255 2121
info@jonge-poerink.nl

Adres

Pasmaatweg 51
7556 PH
Hengelo

© 2018 - Jonge Poerink, Lichtreclame & Klokken • DisclaimerPrivacyverklaring