Signing

Verlichte letters worden in verschillende uitvoeringen geproduceerd, buiten de uiterlijke verschillen. De meest voorkomende manieren van verlichten kunnen we onderverdelen in neon,- en LED verlichting. Via onderstaande links kunt u de verschillende profielen bekijken, als u de link volgt geeft de beschrijving van de profielen weer of de verlichte letter alleen in neon, LED of allebei uit te voeren is.

Al sinds 1948 levert Jonge Poerink lichtreclame aan een grote verscheidenheid van opdrachtgevers. Zowel in de profit als de non-profit sector en van kleine tot zeer grote landelijke opererende ondernemingen. Jonge Poerink is uitgegroeid tot een professionele onderneming waar met behulp van de modernste technieken en volgens de laatste inzichten wordt geproduceerd. Doosletters worden bij Jonge Poerink veelal uit aluminium vervaardigd. Aluminium heeft goede eigenschappen en is makkelijk bewerkbaar. Uiteraard zijn ook andere metalen mogelijk of zelfs een letter volledig uit kunststof. Ook behoort het beplakken van de kap van een doosletter tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een full colour print is een geweldige eye-catcher. Onze creatieve mensen kunnen u voorzien van een mooi ontwerp en degelijk advies. Onze werkwijze is helder en transparant met duidelijke taal en korte lijnen.

LED

LED verlichting voor inwendig verlichte doosletters is inmiddels de standaard. Jonge Poerink Lichtreclame & Klokken gebruikt hiervoor LED modules welke stof en waterdicht zijn. De ontwikkeling van LED heeft de laatste jaren veel goed gedaan. Inmiddels zijn de LED modules qua lichtopbrengst en levensduur boven neon uitgestegen.

Neon

Neon is vooral uniek op profiel letters waarop de buis uitwendig op de doosletter gemonteerd zit, het gaat dan om profiel 1 en profiel 2. Hiervoor geldt dat iedere mogelijke tekst en vorm uitgevoerd kan worden in meer dan 50 kleuren, om de juiste uitstraling te kiezen is het ook mogelijk om verschillende glas diameters te kiezen, zodat op een kleine tekst geen grote neonbuis gemonteerd wordt.

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

Jonge Poerink

Uw specialist in:
• Signing
• Buitenklokken

Contact

+31 (74)255 2121
info@jonge-poerink.nl

Adres

Pasmaatweg 51
7556 PH
Hengelo

© 2018 - Jonge Poerink, Lichtreclame & Klokken • DisclaimerPrivacyverklaring