wat we nog meer doen!

Naast de productie van signing en klokken kunnen we nog meer voor u betekenen.

Autobelettering is een investering die het geld waard is. Op simpele manier die in verhouding zeer goedkoop is bereikt uw naam en logo duizenden mensen. Het uiterlijk van uw bedrijfswagen moet een aantrekkelijke en duidelijke uitstraling hebben. Het is immers uw visitekaartje op de weg. Jonge Poerink kan u voorzien in het ontwerp en de uitstraling die u wenst hierbij zoeken we naar een creatie die binnen uw budget past.

Spandoeken zijn leverbaar in verschillende vormen en maten. Bovendien is er keuze uit diverse materialen. Hangend, verticaal aan een gevel met behulp van steunen, of juist gewoon horizontaal in een frame. Met deze toepassingen kunt u alle kanten op. Tevens is er voor deze reclamevorm nog de keuze tussen full colour of een beletterd spandoek. De spandoeken kunnen ook nog verlicht worden door middel van spots, zo is het spandoek ook in het donker een echte Eye-catcher.

Scoreborden met of zonder tijdwaarneming in een compleet bord of losse onderdelen. Jonge Poerink heeft diverse sportclubs voorzien van scoreborden, met en zonder reclame mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden om voor uw club de beste uitstraling te kiezen.

Instore reclame is de manier om ook binnen de juiste uitstraling te creëren. Wij kunnen uw pand voorzien van borden, gevelletters, raambelettering, noem maar op. Zo maken wij van uw pand een mooi geheel dat perfect op elkaar is afgestemd. Hierbij houden wij rekening met uw eigen unieke huisstijl, waardoor een buitenstaander in een oogopslag zal zien dat het om uw bedrijf/winkel gaat.

Reclameborden maken wij uiteraard zelf, elke gewenste maat en uitvoering kunnen wij realiseren. Of het nu gaat om reclameborden op een sportaccommodatie, industrieterrein of een mega groot reclamebord langs de snelweg met uw reclameboodschap. Of het nu gaat om reclameborden in een oplage van 1 of 1000 stuks, vrijwel alles is mogelijk.
Qua uitvoering is erg veel mogelijk met reclameborden, ze kunnen in elke vorm gefreesd worden. Als u op uw evenement tijdelijke reclameborden wilt plaatsen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden en kunnen wij de uitvoering aanpassen aan uw budget.

Niet genoemd, betekent niet dat we het niet kunnen maken. Om de site een beetje leesbaar te houden worden niet alle facetten van onze productie omschreven. Wilt u iets laten maken vraag dan gewoon wat de mogelijkheden zijn.

Enkele van onze projecten

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

Jonge Poerink

Uw specialist in:
• Signing
• Buitenklokken

Contact

+31 (74)255 2121
info@jonge-poerink.nl

Adres

Pasmaatweg 51
7556 PH
Hengelo

© 2018 - Jonge Poerink, Lichtreclame & Klokken • DisclaimerPrivacyverklaring